Maatwerk van
van Kaathoven
past altijd

Maatwerk tot op de millimeter

Projecten

Uniek
interieur

Je hebt al tot in detail in je hoofd hoe jouw nieuwe interieur er uit moet komen te zien of je bent hier samen met een interieurarchitect mee aan de slag gegaan. Van concept tot eindresultaat zijn onze ontwerpers (en tevens onze makers) betrokken bij de realisatie van jouw interieurproject.

Uniek, modern, stijlvol en passend bij jouw wensen. Je krijgt van ons eerlijk advies en wij zorgen voor maatwerk dat altijd past.

Stijlvol
wonen

Het interieur van je dromen kun je bij ons laten maken. Materialen, kleuren en vormen passen we aan jouw woonstijl en wensen aan, waarbij we ervoor zorgen dat functionaliteit en comfort naadloos in elkaar over lopen.

Of het nu gaat over een compleet wooninterieur, een luxe leefkeuken of een slaapkamer met inloopkast en ensuite badkamer, wij denken graag met je mee!

Modern
werken

Ook voor een winkel, showroom of business floor zorgen wij voor een interieur waar functioneel werken en presentatie van je business samen komen. Een moderne en prettige werkomgeving dragen namelijk bij aan het welzijn van jezelf en je personeel.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en onze werkplaats is ingericht met moderne productiefaciliteiten waar we de basis voor jouw droominterieur leggen.

Werkwijze

Laat je inspireren
"Geweldig en professioneel bedrijf. Ze denken heel goed met je mee en zijn zeer betrouwbaar en behulpzaam. De kwaliteit is uitstekend en ze werken alles tot in de puntjes netjes af. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en raden ze zeker aan!"
Google Review door Pamela Valentijn
"Een zeer fijn bedrijf voor maatwerk meubels. Ontwerp gedeeld, mogelijkheden besproken waarbij goed meegedacht werd in oplossingen. Tot het laatste moment nog details kunnen bepalen. Montage vindt professioneel plaats met alle zorgvuldigheid. Complimenten! We zijn erg blij met het eindresultaat!"
Google Review door Rob Vorstenbosch
"Heel erg blij met onze nieuwe op maat gemaakte keuken! Zeer professioneel van begin tot eind!"
Google Review door Rianne Heijden

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vertel je wensen