Ontmoet de Makers

Maatwerk tot op de milimeter

Projecten

Wij zijn Van Kaathoven Interieurbouw

Als ervaren interieurbouwers begrijpen wij dat het creëren van een interieur dat perfect bij jouw ideeën past, meer is dan alleen het produceren en monteren van op maat gemaakte interieurelementen. We willen samen met jou, jouw creativiteit en visie tot leven brengen en helpen je om een ruimte te creëren waarin jij je thuis voelt.

We nemen de tijd om je te leren kennen en in je hoofd te kruipen zodat we een interieur ontwerpen dat naadloos aansluit bij jouw wensen. Daarnaast houden we elke stap van het maatwerkproces transparant met korte lijntjes, zodat jij continu op de hoogte bent van de voortgang van jouw interieurproject. Onze ontwerpers zijn immers ook onze Makers!

Jordi – Eigenaar & Maker
Jordi zijn eigen droom werd werkelijkheid in 2010, met de oprichting van Van Kaathoven Interieurbouw. Dankzij zijn passie en gedrevenheid staat er vandaag de dag een succesvol bedrijf waar hij met hart en ziel aan blijft bouwen. Met meer dan 15 jaar ervaring als Maker bezit hij de expertise om voor elke interieur uitdaging maatwerk te ontwikkelen dat altijd past!
Tygo – Maker
Tygo heeft in 2021 zijn afstudeerstage bij Van Kaathoven Interieurbouw gedaan en aangezien dat van beide kanten ontzettend goed bevallen is, is hij direct in dienst gekomen! Tygo is een rustige jongen die zijn handen voor zich laat “spreken” en uitblinkt in ons ambachtelijke interieurvak. Hij is ambitieus en houdt van een uitdaging dus kom maar op met jouw interieur idee!
Dillon – Maker
Dillon is een interieurbouwer in hart & nieren die onderdeel is geworden van ons team van Makers direct na het afronden van zijn opleiding. Dillon is een rustige sociale jongen met veel potentie die graag mee denkt over interieurprojecten en oplossingen ziet voor iedere uitdaging!
 
Sten – Werkvoorbereider & Maker
Sten is als werkvoorbereider een belangrijke speler in ons team. Zijn specialiteit? Het uitwerken van ideeën die bij de klant in het hoofd zitten. Hij is creatief, persoonlijk, onze spin in het web en een echte teamplayer. Naast zijn rol als werkvoorbereider verzorgt Sten ook alle communcitie met onze klanten. De kans dat je Sten aan de telefoon krijgt of mail van hem ontvangt is dus 100%!
Tim – Maker
Tim werkt in ons team als leerling Maker. Hij is een rustige maar talentvolle interieurtopper, gaat 1 dag per week naar school en is de overige dagen full-time aan de slag met onze lopende projecten. Tim is een sociale jongen die het leven graag met een knipoog neemt, maar zijn werk daarentegen met passie en vol motivatie aan pakt!
 
Of het nu gaat om een wooninterieur, keuken of werkplek. Wij steken dagelijks onze gouden handen uit de mouwen om jouw interieurdromen uit te laten komen.
Overtuigd en benieuwd? Laat ons weten hoe jij je koffie drinkt.