Victoriahof Vught

Offerte

Project informatie

Welkom op de projectpagina van Victoriahof Vught!

Victoriahof Vught is een van onze lopende projecten, met een verwachte oplevering medio september ’23. Dit prachtige project omvat 10 vorstelijke woningen, waar eigentijds wonen in monumentale stijl met het comfort van vandaag de dag centraal staat en maken wij in opdracht van en in samenwerking met Imvest bv.

Bij dit project hebben wij de eer om de keukens te verzorgen. Wij gaan 10 luxe open keukens op maat maken, die perfect passen bij de stijl en ambiance van de woningen. Onze keukens worden met zorg en vakmanschap vervaardigd, met oog voor detail en hoogwaardige afwerking.

Om het ultieme kook- en leefgem0ak te garanderen, zullen we de hoogwaardige inbouwapparatuur in de keukens integreren. We zijn verheugd om deel uit te maken van dit bijzondere project en kijken ernaar uit om deze prachtige keukens te realiseren. Blijf onze website & social media pagina’s in de gaten houden voor updates, foto’s en meer informatie over Victoriahof Vught.

Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft in dit project of als u meer wilt weten over onze maatwerk keukens. Wij staan klaar om uw droomkeuken werkelijkheid te laten worden!

Partners:
Imvest
Buro Kade
Van Aarle’s Bouw B.V.
Gevers Installatie
STM Elektro B.V.
Plieger